Tag : mcdonalds

Музика на кирилица

Новата реклама на “Мекдоналдс” со песна од македонски издавач (Видео)

Muzika24
Светски познатиот бренд за брза храна “Мекдоналдс” искористи песна од каталогот на македонската издавачка куќа...