Tag : mediumski pokrovitel

Во прв ред

Познат датумот за новото четиринаесето издание на “Пивофест”

Muzika24
Како и секоја година, традиционално и оваа година веднаш по Петровден, односно, од 14-ти до...
24 Ексклузивно

Ексклузивно: Елена Илијади на “Охрид фест 2014”

Muzika24
Специјализираниот македонски музички портал Музика24 дознава дека познатата грчка пејачка Елена Илијади ќе гостува на...