Tag : megunaroden festival

Културо

Филмот “Километар во туѓи чевли”, награден на интернационалниот фестивал “Профест”

Muzika24
Во конкуренција од 167 авторски трудови од 14 подунавски земји, филмот на авторката Кристина Алексиеска...
Културо

Македонската опера и балет ја доби престижната награда “Златна Оревокршачка 2017” (Фото)

Muzika24
Балетот на Македонската опера и балет, на меѓународниот фестивал за танц ја доби престижната награда...