Tag : megunaroden filmski festival

Културо

Трет меѓународен филмски фестивал за духовни и хумани вредности

Muzika24
Третиот по ред Меѓународен филмски фестивал за духовни, хумани и културни вредности “Богородичен покров”, годинава...