Tag : megunaroden jazz vikend

Во прв ред

Големи музички имиња на овогодинешниот “Prilep Jazz Weekend”

Muzika24
На големо задоволство на прилепските љубители на најслободната музичка форма, џезот и воопшто на урбаното...