Tag : megunaroden studentski folkloren festival

Фестивали

Вечерва започнува 40-от Меѓународен студентски фолклорен фестивал (Фото)

Muzika24
Академското културно-уметничко друштво “Мирче Ацев” во рамките на “Отворениот ден” на УКИМ вечерва официјално ќе...