Tag : melek mustafa

Covers

24 Covers: Борче Димитров-Рафинерија – “Готово е” (Тамара Тодевска)

Muzika24
Песната од минатогодишното издание на “Макфест” – “Готово е” во изведба на познатата македонска пејачка...