Tag : memoari

Музика на кирилица

Додека го подготвува својот најнов албум, Влатко стефановски пишува и мемоари (Видео)

Muzika24
Легендарниот македонски гитарист и композитор Влатко Стефановски, во интервју за емисијата „U svom filmu“ на...