Tag : meri boskova

Музика на кирилица

Есма Реџепова и 30-тина други значајни личности ќе добијат улици во Скопје

Filip
Комисијата за именување улици, плоштади, мостови и други инфраструктурни објекти при Град Скопје, како што...