Tag : meri popova

Фестивали

Мери Попова – шеф на евровизиската делегација го демантира виралното видео најсподелувано на социјалните мрежи

Muzika24
По повод вчера објавениот текст на нашиот музички портал Музика24: Уште на почеток СКАНДАЛ: Можно...
Фестивали

Мери Попова: Не се кријам, не бегам од одговори, знам колку не чини Евровизија, но не е мое да кажам (Видео)

muzika 24
Речи си и да нема година, а да нема скандал кога е домашниот избор за...