Tag : merki

Музика на кирилица

Следната недела ќе биде објавен повикот за финансиска поддршка на ивент индустријата

Filip
Заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции,...
24 Ексклузивно

Добра вест за ивент индустријата: Аплицирањето за јавниот повик на Владата ќе започне во следните 20 дена

Filip
Владата на Република Македонија како дел 5-от пакет мерки за поддршка на економијата, најави мерка...