Tag : mesec avgust

Фестивали

Градоначалникот на Општина Прилеп, Борче Јовчески, открива: “Пивофест” ќе има и ќе се одржи од 31-ви август до 3-ти септември 2023

Muzika24
Како што дознава музичкиот портал Музика24, “Пивофест” годинава ќе има. Иако поради веќе познати причини...