Tag : mesec na maskoto zdravje

Магазин

Актери, спортисти и поп ѕвезди ќе седнат на берберски столици за подигнување на свеста за машкото здравје

Muzika24
Во организација на Фризерската секцијата од Скопје (при Занаетчиската комора) и Скопје Сити Мол, на...