Tag : mia blazev

Балканленд

Мина Блажев ќе ја претставува Македонија на “Детска Евровизија 2017”

Filip
Македонската радио телевизија ја избра 14-годишната Мина Блажев за овогодишна претставничка на Македонија на “Детска...