Tag : midnight conversation

Културо

“Midnight conversation”- најубавите џез композиции со Џон Илија Апелгрен и Гордан Спасовски

Muzika24
Извонредните уметници – џез-вокалистот Џон Илија Апелгрен и џез-пијанистот Гордан Спасовски, со здружени креативни сили...