Tag : mihajlo jovanovski

Имам нешто да те прашам

Мики Јовановски Џафер: За Нова година ако сам не се забавуваш, никој не ти прави забава

Muzika24
Ако би ве прашале кој е Михајло Јовановски сигурни сме дека тешко би го знаеле...