Tag : miki jovanovski dzafer

Во прв ред

50 години музичка кариера – Јубилеен концерт на Мики Јовановски Џафер во Јавна соба во Скопје (Фото)

Muzika24
Мики Јовановски Џафер, македонски рок музичар, брилијантен вокал, неуморен перфекционист, човек кој слуша и креира...
Имам нешто да те прашам

Мики Јовановски Џафер: За Нова година ако сам не се забавуваш, никој не ти прави забава

Muzika24
Ако би ве прашале кој е Михајло Јовановски сигурни сме дека тешко би го знаеле...