Tag : milan kalinic

Во прв ред

Претстава која ја очекувавте со месеци, а ќе ја прераскажувате со години!

Muzika24
Миленикот на балканските жени, шармантниот, духовитиот и оригиналниот Милан Калиниќ и неверојатниот, луцидниот и харизматичниот...