Tag : milano

Културо

Милано му забрани на славниот диригент Валери Гергиев да ја води операта Ла Скала поради блискоста со Путин

Muzika24
Градоначалникот на Милано му рекол на Валери Гергиев, прославениот диригент близок до рускиот претседател Владимир...