Tag : milion dolara

24 Ексклузивно

Ексклузивно: Следниот викенд Прилеп ќе добие милион долари?!

Muzika24
Откако завршија неуспешно преговорите за веќе завршениот “Пиво фест”, Прилеп конечно викендов ќе добие милион...