Tag : minakord

Премиера

Жељко Јоксимовиќ и пијанистката Соња Радојковиќ снимија албум (Фото)

Filip
Пијанистката со светска кариера Соња Радојковиќ, сними инструментален албум со балканската ѕвезда Жељко Јоксимовиќ. Во...