Tag : ministerstvo za zdravstvo

Музика на кирилица

Владата усвои протокол за одржување јавни настани на отворен и затворен простор

Filip
Владата денеска ги разгледа и прифати општите препораки за организирање на настани  кои беа предложени...
Во прв ред

Министерството за здравство дозволи организирање концерти

Filip
Министерот за здравство, Венко Филипче соопшти дека Комисијата за заразни болести ги одобрила протоколите за...