Tag : miroslav tadic

Во прв ред

Најавен и втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Македонската филхармонија

Muzika24
После распродавањето на првиот концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ по повод 20 години...
Во прв ред

Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ после долго време заедно во Скопје

Filip
Големите мајстори на гитара и светски уметници, Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ по луксузното винилно...
Фестивали

“Илинденски денови” во Битола со концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ

Muzika24
Со прогласување на најдобрите учесници на фестивалот и со концерт на Влатко Стефановски и Мирослав...
Во прв ред

Со концерт во Куршумли Ан Влатко Стефановски прославува 40 години музичка кариера

Muzika24
На 19-ти овој месец познатиот македонски витруоз Влатко Стефановски и еден од најкреативни музички уметници...