Tag : miruvanje

Музика на кирилица

Протестите на ивент индустријата ставени во мирување по поканата за средба со Битиќи

Filip
Асоцијацијата на ивент индустријата (ИВАП) известува дека денес биле контактирани од вицепремиерот Фатмир Битиќи и...