Tag : mirza selimovic

Балканленд

Мирза Селимовиќ и Илма Карахмет снимија дует кој ги топи и најтврдите срца (Видео)

Filip
Младите надежи на босанската музика, Илма Карахмет и Мирза Селимовиќ снимија дует под насловот „Мора...
Во прв ред

Јелена Розга, Мирза Селимовиќ, Лозано… ќе настапат на “Сaмун ем татлија” (Видео)

Filip
Од 11-ти до 13-ти октомври во Радовиш ќе се одржи манифестацијата “Самун ем татлија”. Оваа...