Tag : misel trajkovski

Во прв ред

Хит комедијата „Обвинителка“ со Лидија Вукичевиќ во Битола

Filip
На 1-ви април во Центарот за култура во Битола ќе биде изведена хит комедијата „Обвинителка“...