Tag : mitan proekt

Во прв ред

„Нокаут“ и Андријана Јаневска ќе настапат на „Преспански јаболкобер“ во Ресен (Фото)

Filip
Традиционалната манифестација „Преспански јаболкобер“ ќе се одржи и оваа година околу верскиот празник Крстовден, од...
Во прв ред

Патувањето продолжува и тоа од каде што се влечат корените на МИТАН ПРОЕКТ – Битола (Фото)

Muzika24
Како што во минатиот век, Митан чорбаџија од Битола, го започнал своето патување по светот,...