Tag : mladinski kulturen centar bitola

Во прв ред

“Битола Отворен Град” оваа година од 3-ти до 5-ми септември

Filip
Познатитот битолски фестивал, “Битола отворен град”, сепак ќе се одржи и оваа година во пандемиски...