Tag : mladinski muzicki festival

24 Ексклузивно

Успешно заврши и второто издание на младинскиот музички фестивал “Cover fest”

Muzika24
Во петокот на 6-ти ноември, во големата сала на Центарот за култура “Марко Цепенков” во...
Во прв ред

Младински музички фестивал “Cover Fest” за прв пат во Прилеп

Muzika24
Во градот под Марковите кули, градот херој Прилеп, на 15-ти октомври (среда) во големата сала...