Tag : mlado momce

Имам нешто да те прашам

Симеон Коруноски: Слушајте македонска музика, бидете среќни и полни со љубов (Фото)

Muzika24
Има само 16 години, македонската јавност за прв пат го запозна како учесник, а потоа...