Tag : mojot svet

Фестивали

“Мојот свет” во изведба на Каролина Гочева беше македонска песна претставничка на Евровизија 2007 година

Muzika24
Македонија учествуваше на и Евровизија 2007 во Хелсинки, Финска. Претставникот на Македонија беше избран преку...