Tag : molitva

Магазин

Корејци ја пеат “Молитва” победничката евровизиска песна на Марија Шерифовиќ (Видео)

Muzika24
Кога во 2007 година Марија Шерифовиќ победи на Евровизија, нејзината песна „Молитва“ буквално ја слушна...