Tag : monika jovanovska

Фестивали

На 21-ви и 22-ри август прво издание на “Ѕуница фестивал” во Миравци (Фото)

Muzika24
Како што пренесува Телевизија Нова од Гевгелија, доколку овој викенд ве нанасе патот кон југот...