Tag : monte karlo

Во прв ред

Оркестарска турнеја на Влатко Стефановски

Muzika24
По успешните концерти во Љубљана и Марибор со гудачкиот оркестар на Словенечката Филхармонија, Влатко Стефановски  продолжува...