Tag : moriski branovi

Културо

Даниел Милер-Шот виртуозот на виолончелото, солист со Македонската филхармонија

Muzika24
Македонската филхармонија повторно го носи виртуозот на виолончелото – Даниел Милер-Шот од Германија. На претстојниот...