Tag : mozaik2020

Фестивали

На 28-ми фебруари петчасовен концерт на македонската естрада под мотото “Заедно сме посилни”

Muzika24
Под мотото “Заедно сме посилни”, домашната естрада се обединува на заедничкиот целовечерен фестивал “Мозаик 2020”,...