Tag : mpc

Музика на кирилица

Во недела на 24-ти септември ќе биде осветен манастирот на Тоше во Крушево (Фото)

Filip
Манастирскиот комплекс „Свето Преображение“ – Крушево за чиешто што подигање најзалужен е Тоше Проески, на...