Tag : munli records

Музика на кирилица

“Бернајс Пропаганда” со видео спот за новиот сингл “Лажи ме, лажи ме” (Видео)

Muzika24
По три лонгплеј-албуми, повеќе стотици концерти и турнеи, македонските инди-пост-панк активисти “Бернајс Пропаганда” ја изненадија...