Tag : mural

Музика на кирилица

Никола Бадев и Зафир Хаџиманов насликани на мурал во Кавадарци

Filip
Доајенот на македонската народна песна Никола Бадев и музичките уметници Зафир и Васил Хаџиманови заедно...