Tag : muzej na grad skopje

Фестивали

Изложба на концертни плакати на Влатко Стефановски на фестивалот “Синема сити”

Filip
Во периодот од 2-ри до 7-ми септември, на локации како Музеј на Град Скопје и...
Во прв ред

Возбудлив музички викенд со Радио Канал 103

Muzika24
Како дел од активностите во одбележувањето на големиот јубилеј 25 години Канал 103, култното скопско...
Културо

До 15-ти декември во Музејот на град Скопје – “Од колекциите на Скопје”

Muzika24
“Од колекциите на Скопје” претставува селекција на одбрани дела коишто се сопственост на Градот Скопје,...