Tag : muzej na sovremena umetnost

Културо

Се отвора изложбата „Пејзаж на вознемиреност“ во Музејот на современата уметност – Скопје

Muzika24
Изложбата „Пејзаж на вознемиреност (култура и уметност за идното коегзистирање со еколошките кризи и климатски...
Културо

Музејот за современа уметност и АД “Европа” – Скопје во заедничка мисија

Muzika24
Во пресрет на Новогодишните празници, Музејот на современата уметност – Скопје и фабриката за чоколади...
Културо

Изложба на фотографии на Милчо Манчевски во МСУ (Фото)

Filip
Познатиот македонски филмски режисер Милчо Манчевски, подготви изложба на фотографии насловена „Таму“. Изложбата ќе биде...