Tag : muzej

Балканленд

Во Цеље отворена изложба посветена на југослoвенската рок сцена (Фото+Видео)

Filip
Музејот на поновата историја на Цеље, Словенија промовираше изложба “За татковината со рок напред, словенечко-српски...