Tag : muzicka ekskurzija so pakomak

Културо

Симфонски концерт за деца во Македонската филхармонија

Muzika24
Нашите соработници од Македонската филхармонија не известуваат дека и понатаму продолжуваат да ги реализираат Симфониските...