Tag : muzicka elita

Фестивали

“Роса Фест” ќе се оддржи кон крајот на месец октомври

Muzika24
Како што дознава музичкиот портал Музика24, музичкиот фестивал “Роса Фест” по 19-ти пат ќе се оддржи...