Tag : muzicka grupa

Covers

“Интервал Бенд” од Прилеп ја отпеаа легендарната “Се ми земаш животе” од Пепи Бафтировски (Видео)

Muzika24
“Интервал Бенд” е името на новата музичка група која ни доаѓа од градот херој, градот...