Tag : muzicka mladina na makedonija

Културо

Концерт на Македонска филхармонија посветен на 60 години Музичка младина на Македонија

Muzika24
Оркестарот на Македонска филхармонија овој четврток, со почеток во 20 часот ќе го изведе концертот...