Tag : muzicki bendovi

Во прв ред

Општина Кисела Вода ги повикува музичките бендови да бидат дел од настанот “Битка на бендови”

Muzika24
Како што не информираат од Општина Кисела Вода, настанот “Битка на бендови” ќе се одржи...