Tag : muzicki detski festival

Во прв ред

Детскиот фестивал „Поточиња 2022“ на 18-ти и 19-ти јуни во Македонска филхармонија (Фото)

Muzika24
Многу нешта ги радуваат децата, прегратки, шеги, игри, забава, другарување, но танцувањето и пеењето им...