Tag : muzicki nastani

Музика на кирилица

Ќе се укинува забраната за музички настани во угостителските објекти

Muzika24
Комисијата за заразни болести прифатила да го разгледа барањето на Независната угостителска комора (НУК) и...
Во прв ред

Skopje City Mall и Password Production ова лето Ве водат на најдобрите музички настани!

Muzika24
Дали сте подготвени за најдобрите музички настани ова лето? Се што треба да се направи...