Tag : muzicki novinar

Музика на кирилица

Валентина Ѓоргиевска Парго: Mонтажата ќе придонесе да се смират страстите и да го испратиме пејачот во попозитивна атмосфера

Muzika24
Валентина Ѓоргиевска Парго, новинар кој долги години ја следи Евровизија,чие мислење се почитува,за Музика24 одговори...
Имам нешто да те прашам

Згаснуваат “Заборави ако можеш” и “Диско селектор” на Радио 2

Muzika24
На голема жал на неговите верни слушатели и сите оние кои уживаа и се едуцираа...